Arbetshelg för styrelsen

Förbundets första styrelsemöte för verksamhetsåret 2012
genomförs i helgen på Armémuseum i Stockholm. I samband med detta möte genomförs också en arbetshelg där planering av årets verksamhet samt förberedelser inför Riksförbundsmötet i mars. Arbetshelger i RSMF brukar vara en intensiv historia, det är mycket som ska gås igenom. Samtidigt är det en viktig social tillställning. I huvudsak genomförs verksamhetsårets möten via Skype/telefon, allt för att spara på den begränsade ekonomi som vi har. Arbetshelgerna är, utöver årsmötet, vår möjlighet att umgås och diskutera smått och stort.

Styrelsen är geografiskt spridd från Skåne till Västerbotten och det är därför en kostsam historia att genomföra fysiska möten. Arbetshelgen i Stockholm genomförs med benäget stöd från SMHA och för det är vi tacksamma.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress