Generalmönstring 2017 28-30 juli

Med huvudtemat ”Renässansen möter 1900-talet” bjuder RSMF in samtliga medlemsföreningar att delta i årets upplaga av Sveriges Militärhistoriska Dagar i Skillingaryd. Detaljer kring programmet är i skrivande stund under utarbetning. Till skillnad från tidigare år har vi nu valt att koncentrera de publika uppvisningarna till lördag 29 juli. Söndag 30 juli mer fokuserar på intern utveckling i form av seminarier, workshops med mera.

Generalmönstringen 2017 genomförs med stöd av Statens Försvarshistoriska Museer. Vår lokala samarbetspartner är Stiftelsen Regementsheden och Milisuem med museichefen Sven Engkvist i täten.

För mer information om Generalmönstring 2017, vänligen kontakta vår projektledare Gro Olsen.

Comments are closed.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress