RSMF 3.0 lanserad

logo2Vår hemsida somnade in någon gång under 2013 och har sedan levt ett liv i skymundan. En organisation som RSMF behöver en plats att synas och styrelsen beslutade därför att satsa på en ny hemsida under 2015. Med dagens teknik är det ju möjligt att uppdatera omvärlden i realtid om vad som pågår. För oss med historiskt intresse tar detta lite längre tid att lära.

Nu har vi kommit såpass långt att vi vågar visa upp den nya sidan för er. Härifrån och framåt kommer vi fortsätta arbeta med att utveckla hemsidan men också att utveckla vår närvaro i sociala medier och andra kanaler.

Kommentarer eller synpunkter som du tror kan hjälpa oss att komma vidare sänds till adressen info @ rsmf.se

//Gro Olsen
Informationsansvarig, RSMF

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress